Få en anerkendt og miljøvenlig Dinitrol rustbeskyttelse

Du finder os på Neksøvej 6 i Herning

Ring på 9712 7109  og hør nærmere

Kontakt os nu

Det er en naturlov, at jern og andre metaller ruster, når det angribes af vand og ilt.

Dels har vi en høj luftfugtighed året rundt, og de store temperaturudsving gør, at der nemmere dannes fugt i bilens hulrum. Dertil kommer at vi som bekendt benytter vejsalt i perioder i vinterhalvåret.

Det er en naturlov, at jern og andre metaller ruster, når det angribes af vand og ilt. Angrebene forstærkes af den salt, som dels er i luften og dels bruges til at forhindre isdannelse på de danske veje. Salt er i høj grad med til at fremskynde rustprocessen.

Undervognsbehandling – de rigtige steder på bilen
For at undgå rustangreb er det vigtigt at forsegle de steder, hvor fugt, ilt og salt kan trænge ind og forvolde skade. Effekten er optimal, hvis det sker ved nye og nyere biler, men det er aldrig for sent at rustbeskytte sin bil.

Det gøres ved at sprøjte anti rust rustbeskyttelsesmiddel ind under bunden af bilen, i dørhulrum, på skærmkanter, under bundpaneler og andre steder, hvor rustangreb typisk vil forekomme.

Få en anerkendt og miljøvenlig Dinitrol rustbeskyttelse
Vi benytter det anerkendte Dinitrol rustbeskyttelsesmiddel, der er godkendt af Teknologisk Institut. Dinitrol er et miljøvenligt produkt, som er baseret på mineralolie og voks, der effektivt går ind og lukker og forsegler metallets overflade.
Undgå beskadigelse af de elektroniske komponenter.

Desuden har Dinitrol professionelle sprøjtediagrammer, der med millimeters nøjagtighed angiver hvor forstærkning i døre m.v. er placeret, hvor der er monteret fugtsugende, støjdæmpende materialer, der bør demonteres inden behandling, og hvor elektroniske komponenter som f.eks. airbagsensorer, centrallås, rudehejs m.v. er placeret, så disse ikke beskadiges.

Også her gælder: Forebyggelse er langt billigere end helbredelse!

Hvis du ikke finder svar på vores hjemmeside...

Kontakt Anti-Rust Herning på 9712 7109 eller udfyld formularen